Opvang

Tussenschoolse opvang

Bij alle Panta Rhei scholen in Leidschendam–Voorburg en Leidschenveen (behalve ABB Essensteijn)verzorgt Vlietkinderen de tussenschoolse opvang (TSO).

De TSO is een onderdeel van Vlietkinderen dat de afgelopen jaren sterk geprofessionaliseerd is. Vlietkinderen en Panta Rhei hebben kwaliteitsafspraken gemaakt voor de TSO. Voor meer informatie over de TSO kun je terecht op de website van Vlietkinderen. Je kunt ook contact opnemen met de TSO- klantenservice via de mail: tso@vlietkinderen.nl of per telefoon: (070) 320 39 22

Voor- en naschoolse opvang

Ook voor voor- en naschoolse opvang kun je in principe bij Vlietkinderen terecht. Je kunt echter ook kiezen voor een van de andere aanbieders in de regio, zoals bijvoorbeeld Smallsteps. Voor meer informatie kun je klikken op de link onderaan deze pagina.

Vakantieopvang

Bij Vlietkinderen kun je ook terecht voor vakantieopvang, zelfs als je (nog) geen klant bent bij Vlietkinderen. Bezoek de website en bekijk de mogelijkheden.

www.vlietkinderen.nl
Telefoon: (070) 317 59 59